9Syy/11Off

Jalat maan ja taivaan välillä

Jotta lahtelaisleirissä ei kaiken mediahehkutuksen keskellä varmasti kukaan leijuisi, on tällä viikolla saatu useampikin hyvä muistutus realiteeteista.

Tiistaina kärsitty (tilasto)tappio Bluesille tuli aivan sopivaan saumaan. Useammastakin suusta oli jo kuultu puoliksi vitsillä, että kohta kannattaisi hävitä ennen kauden alkua. Sieltähän se sitten tuli, kuin Suikkasen käsikirjoituksesta.

Keskiviikon hirvittävä tragedia puolestaan jätti lähtemättömän opetuksen henkikullan arvosta - ja hauraudesta. Minskissä, jonne kyseinen lento ei koskaan saapunutkaan, järjestetty muistotilaisuus teki upeasti kunniaa onnettomuudessa menehtyneille.

Hieman pienempiä maallisia murheita Pelicans-faneille lykkäsi Matska Lopin nilkka, joka on paketissa yli kuukauden. Samalla hajosi harjoituskauden alusta asti kasassa ollut tehoketju Luttinen-Loppi-Lasch. Onkohan meillä nyt sentteriongelma? Selvää ykköstykkiä ei missään vaiheessa tullut, vaan nyt valittavana on neljä 2-3-ketjun tasoista keskushyökkääjää, joista Hodgman kaiken järjen mukaan toimii Lopin stunttina. Immonen kun johdattaa tuttua kakkosketjua ja Koskiranta-Paakkolanvaara-akselilla ei ole mitään asiaa kahteen ensimmäiseen ketjuun.

Minskin videopätkää katsellessa Pelicansin sentterimurheet saati näillä hetkillä käynnistyvä harjoitusottelu Peliittoja vastaan eivät tunnu kaikkein merkittävimmiltä asioilta juuri nyt. Onneksi SM-liiga alkaa vasta vajaan viikon päästä ja luojan kiitos KHL:stä keskiviikkoiltana kantautuneet huhut sarjan välittömästä jatkamisesta eivät pitäneet paikkaansa.

Uutta Lokomotivin joukkuetta on lähdetty kasaamaan pikavauhtia kahdestakin syystä. NHL:n ylivaltaa horjuttavan kiekkoliigan rahakoneet on saatava käyntiin ja toisaalta elämän on jatkuttava Jaroslavlissa. Jääkiekon on jatkuttava, sillä turman uhrit rakastivat tätä lajia.

Paikallisen kiekkoväen entistäkin vahvemmin yhdistävä ja uusia jääkiekkoilijoita kasvattava Lokomotiv on paras kunnianosoitus keskiviikon sankareille.

Filed under: Media Comments Off
Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.