11Hel/15Off

Pimeä uhkasi katsojien henkeä Isku Areenalla

Vaara11022015Tämä oli näky noin 5-10 minuuttia ennen eilisen HPK-ottelun alkua. Ihmisiä ei päästetty pimennettyyn halliin ja katsomoihin, koska edellisessä kotiottelussa joku henkilö oli kompastellut katsomon rappusissa hallin ollessa pimennettynä.

Suomalainen yhteiskunta on siitä upea luomus, että täällä presidentti voi liikkua kansan parissa, lentokoneet eivät jatkuvasti putoile tonttiin ja korruptiokin on ainakin virallisesti lähes olematonta.

Harmonian ja kontrolloimisen kääntöpuolena ovat sitten nämä älynväläykset, että hämärässä ei voi liikkua, anniskelualueita vahditaan tarkemmin kuin Meksikon rajaa Yhdysvalloissa ja ylipäätään kaikenlainen oman harkinnan käyttö on täysin mahdoton ajatus erityisesti urheilu- ja muissa yleisötapahtumissa.

Maallikko saattaisi kysyä, että eikö kaatuilu ole todennäköisempää silloin, kun ihmiset pakkautuvat kuvan tavalla kapeaan käytävään ja rappusiin, ja kiirehtivät katsomoon juuri ennen aloituskiekon pudottamista.

Kesän 1999 jäähalliremontin jälkeen Pelicansin otteluissa on käynyt paikalla noin puolitoista miljoonaa katsojaa, mutta kun yksi kompuroi rappusiin, ei muitakaan siis voinut tiistaina päästää surman suuhun omin päin "pimeään" katsomoon hortoilemaan. Se on sitä tuRRRRRRRvallisuutta. Hyvä, että siitäkin ovat alan ammattilaiset vastaamassa.

No, tämä aivopieru sentään todettiin täysin turhaksi jo äkkiseltään, joten torstaina katsomoon pääsee henkeään uhmaamaan jo hämärän aikaan. Varokaa, sillä kuolema kurkkii suomalaisessa yhteiskunnassa jokaisen terävän kulman takana.

Suosittelen kaikkia kääriytymään turkoosiin kuplamuoviin.

 

Edellinen kirjoitus >> Jere Myllyniemi: torjuntaprosentti ei ole paras mittari

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.