28Mar/14Off

Kirje

kirje28112014Pelicans tarjoaa ihan mukaviakin yllätyksiä, useimmiten silloin, kun sitä vähiten odottaa. Tänään tupsahti postiluukusta kausikorttilaisille lähetetty kirje, jonka sanoma on erinomainen. Kiitos siitä, että kausikortin omistaja seuraa joukkueen matkassa vuodesta toiseen. Olipa viestiin liitetty myös kutsu erilliseen tapahtumaan ja hyvä rahallinen etutarjous.

Jos tällainen muistaminen on ehkä kaiken kiireen keskellä päässyt hetkittäin unohtumaan, niin nyt seura on asian ytimessä.

Kuten aiemmin kirjoitin, välillä tehnee jääkiekollekin hyvää ajaa päin seinää ja joutua kertaamaan uudelleen toiminnan perusarvoja. Vielä kun saataisiin tämä itse Liiga-tuote kuntoon. Viime pelikierroksilla on jälleen palattu arkeen siinä, että puhtaista taklauksista jaetaan pelikieltoja ja tuomarit tuomitsevat mitä sattuu. Ja kuten tiedetään, eivät Pelicansin joukkueen tohinatkaan kentällä silmää hivele.

Niin tai näin, Isku Areenalla nähdään taas ensi viikon torstaina. Silloin paikalla pitäisi olla myös mukava joukko Kortteliliigan väkeä kekseliään lippukampanjan myötä. Samaa - ilmeisesti Loimaa Bisonsilta benchmarkattua - ideaa jatkojalostettiin edelleen junioritoiminnan rahoittamiseen ja yleisön houkuttelemiseen.

Pelicans on taas jalkautumassa vahvasti kansan pariin, pidetään tästä kiinni!

 

Edellinen kirjoitus >> Pitäisikö Tomi Lämsä potkia pihalle?

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.