30Huh/15Off

MM-veikkaus – kuka mestariksi?

MMlogoJääkiekon MM-kisat alkavat huomenna perjantaina Tshekin Prahassa ja Ostravassa. Suomen pelit alkavat samana iltana USA:ta vastaan.

Suomi lähtee kisoihin hieman normaalia nimekkäämmällä joukkueella, joka vahvistui jo Pekka Rinteellä ja voi vielä vahvistua Valtteri Filppulalla.

Tällä kertaa panoksia kisoissa noustetaan erityisesti Kanadan ja Tshekin toimesta. Viime kevään mitalikolmikko Venäjä, Suomi ja Ruotsi kuuluu kisojen luotettavimpiin menestyjiin, mutta nyt viisi viime kertaa peräkkäin mitalikolmikon ulkopuolelle jäänyt Kanada on Sidney Crosbyn ja Claude Giroux'n johdolla liikkeellä todellisella super-joukkueella, Tshekki puolestaan saanee isäntämaana lisävirtaa ja taistelee kenties viimeisiä MM-kisojaan pelaavan Jaromir Jagrin puolesta, vahvistuksenaan myös NHL:n pistepörssin vitonen Jakub Voracek.

NordicBet tarjoaa TOP6-maille seuraavia kertoimia mestaruusveikkauksessa. Luotamme eurooppalaisten ylivoiman jatkuvan Kanadan kilpavarustelusta huolimatta, joten rahat Venäjälle ja Suomelle.

Venäjä 2.90
Kanada 3.20
Ruotsi 6.00
Tshekki 6.00
Suomi 8.95
USA 15.00
Muut vähintään 30.00

Lisäksi NordicBetillä on liuta mielenkiintoisia pelaajaveikkauksia, joista kiinni otettakoon seuraavat poiminnat:

Sidney Crosby: yli 4,5 maalia 1.72 / alle 4,5 maalia 2.00

Tuomo Ruutu: yli 4,5 maalia 1.75 / alle 4,5 maalia 1.98

Aleksander Barkov: yli 3,5 maalia 1.65 / alle 3,5 maalia 2.13

Rekisteröidy NordicBetiin tästä.

Suomen pelit alkavat heti perjantaina USA:ta vastaan. Jenkkien lisäksi Suomen lohkossa pelaavat ottelujärjestyksessä Tanska, Norja, Slovenia, Slovakia, Valko-Venäjä ja Venäjä.

 

Edellinen kirjoitus >> Kärppien mestaruus oli ansaittu – Tapparankin olisi ollut

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.