11Huh/14Off

En rakastunut Ilkka Pikkaraiseen

Pikkarainen11042014 Tämä on taas vähän näitä juttuja, joihin on vaikeaa vastata kyllä tai ei. Siihen rajamaille jäi tavallaan koko Pelicansin kausi. Lähtökohdat kyseenalaistettiin ja jossain vaiheessa näytti heikolta, mutta niin vain pelikaani löysi ballsit voittaakseen HIFK:n ja haastaaksen Tapparan.

Tämän kuoriutumisen alkuun saatti Ilkka Pikkarainen. Tullessaan kaksi vuotta sitten Pelicansiin saatiin oikealle laidalle suorastaan ihana kevään lapsi. Vastustajalle vittumainen voimahyökkääjä, joka ajaa tilanteet siekailematta loppuun asti, herättää ärsytystä pelkällä naamallaan ja lapioi siinä sivussa maalejakin.

Tätä honeymoonia seurasikin sitten vuosi-puolitoista sellaista aikaa, että numero 51 oli Pelicansille lähempänä turhaketta. Ehkä siinä oli jonkinlainen rooli loukkaantumisillakin, mene ja tiedä. Nyt helmikuussa palkan ansaitseminen alkoi uudelleen, jatkuen komeasti varsinkin pudotuspeleissä. Pikkaraisen möyhentäminen oli kieltämättä juuri sitä, mitä nykypäivän liigakiekosta valitettavasti uupuu, ja mitä lahtelaisyleisö on aina halunnut nähdä.

Juuri tähän kiteytyy asian vaikeus: maaliskuu on jääkiekkokauden tärkein kuukausi, mutta miten suhtautua pelaajaan, joka on hyödytön ja haluton kauden 50 ensimmäisen ottelun ajan?

Tähän epäröintiin suhteemme valitettavasti kariutui. En rakastunut sinuun Piku, enkä jäänyt kaipaamaan jatkosopimusta. Toivon silti, etten joutuisi näkemään sinua jonkun toisen liigaseuran kanssa.

 

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.