2Lok/13Off

Perjantaina mahdollisuus tehdä turkoosia historiaa

Eilen Lukko-ottelun päättymisen jälkeen Radio Voiman poijjaat arvuuttelivat historiallisen hyvää alkukautta. Nyt lämätään faktat tiskiin.

Yhdeksän pelin jälkeen Lahessa niskat ovat kovilla. Ei tässä nimittäin osaa muuta kuin pyöritellä päätään ja nyökkäillä hyväksyvästi. Niin fantastisessa liidossa tämä jämäpaloista koottu pelikaaniparvi on.

Vielä ei sentään ole rikottu kaikkia seuraennätyksiä alkukauden menestyksessä, mutta lähellä se on. Jos Pelicans tekee perjantaina yhdenkin maalin enemmän kuin HPK, on Pelicans 10 ensimmäisen runkosarjaottelun piste-ennätys rikottu.

Toistaiseksi titteliä pitää vielä Kari Elorannan luotsaama miehistö kaudelta 2001-2002, joka otti huikeat kahdeksan suoraa voittoa ensimmäisistä yhdeksästä ottelusta. Nykysysteemissä tämä tarkoittaisi plakkariin 24 pinnaa.

Pelicansin ensimmäiset 10 ottelua SM-liigan runkosarjassa (tiedot: Jääkiekkolehti)

Tarkkaavaisimmat lukijat toki huomaavat, että pistelaskusysteemi on matkan varrella muuttunut. Tässä taulukossa menneet ottelut on muokattu vastaamaan nykymallia: tasapelistä sai aikoinaan yhden pisteen, joka värikartassa kääntyy keltaisesta tummanpunaiseen.

3p = suora voitto varsinaisella peliajalla
2p = voitto jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa
1p = tasapeli tai tappio jatkoajalla/voittolaukauskilpailussa
0p = tappio varsinaisella peliajalla

Aktivisti pidättää oikeudet myös voittohurman aiheuttamiin virheisiin ja muihin amatöörimäisiin huolimattomuuksiin. Sehän sopii Liigan teemaan sekin.

Filed under: Pelicans Comments Off
Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.