14Kes/13Off

Brädi vs. Poju 6-0 (3-0, 1-0, 2-0)

Muistatko vielä tämän umpisurkean biisin?

Ei se mitään, sillä viimeistään nyt ei tarvitsekaan, kun Lahen poika Brädi taklaa jyväskylän nappiverkkaripojun Jämsän kautta himaan tuoreella umpilahtelaisella biisillään. Mastokaupungin urheiludiggareille tarjotaan mm. hyvä paikka yleissivistyksensä mittaamiseen, kun videolle marssitetaan pitkä liuta tämän päivän joukkue- ja yksilöurheilun suuruuksia.

Rock-henkisiäkin hemmotellaan lopun kitarasoololla, joita kuulee nykymusiikissa aivan liian harvoin. Mainittakoon, että Pojun tekeleestäkin sellainen löytyy, koska luultavasti et pystynyt kuuntelemaan rainaa loppupuolelle asti.

Vuosi 2013 ei ehkä ole ollut aivan niitä tähtihetkiä lahtelaisella tulosliuskalla, mutta kun tarkemmin pysähtyy ajattelemaan, niin kyllähän tältä seudulta löytyy tolkuton määrä urheilukulttuuria. Eilen F1-Bottas kävi Pelicansin treeneissä ja pari viikkoa sitten Ilosen Mikko kotiutti 250 donaa palkintorahaa, joista verot maksetaan Lahteen.

Musiikin sarallakin voi(d)aan aivan huoletta olla omavaraisia, eikös vaan?

Brädi - Kotona feat. Panu Willman

Filed under: Lahti, Media, Viihde Comments Off
Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.