26Hel/13Off

Voisiko kokemus ratkaista?

Yritetään nyt edes puhua jostain muusta kuin SIITÄ. SaiPa on tullut kevään aikana perävalot edellä vastaan ja köysi kiristyy alkukauden yllättäjäjoukkueen kaulalla. Jäljellä olevissa kuudessa ottelussa Pelicansin on otettava 9-12 pistettä, mukaan lukien suora kolmen pisteen voitto Lappeenrannasta viikon päästä tiistaina.

Sattumalta kirikamppailussa rykivät likipitäen sarjan kokemattomin ja kokenein joukkue - ainakin liigaotteluiden määrässä mitaten. Ainoastaan KalPan mittarissa on liigakilometrejä Pelicansia enemmän. Jos Pelsun joukkue olikin alun alkaen aivan liian tunkkainen ja parhaat päivänsä nähnyt, on sillä ainakin kokemusta siinä määrin, ettei kepin pitäisi tiukassa paikassa täristä. Tosin näistä meriiteistä noin 767 liigaottelun verran istuu katsomon puolella Jari Kauppilan muodossa. Parin kentällisen verran miehiä on nyt pelannut kahden vuoden sisään sekä karsinnoissa, että finaaleissa.

Pelicansin joukkue on muuten keski-iältään sarjan vanhin 27,7 vuoden keskiarvollaan.

Olisikohan siinä kokemuksessa riittävä "edge" lahtelaisten hyväksi kampeamaan lappeenrannan ihmeen sarjataulukossa omalle paikalleen - ulos pudotuspeleistä. Vaikka vielä kauden puolivälin krouvissa SaiPan ja Pelicansin ero oli 26 pistettä

Tai sitten vain "päätetään kopissa jätkien kanssa" hoitaa homma himaan, kuten 9-1-0 -rekordilla paineleva ja kohisten sarjaneloseksi noussut Ässät teki tammikuussa.

Liigajoukkueiden pelaajien yhteenlasketut pelimäärät SM-liigasta ennen 26.2. kierrosta.

Filed under: Liiga, Pelicans Comments Off
Comments (2) Trackbacks (0)
  1. Mikä tää taulukko on?

    • Hups, sehän siitä jäi tietysti alun perin merkitsemättä. Eli kunkin joukkueen pelaajien yhteenlasketut liigaottelut ennen eilistä kierrosta.


Trackbacks are disabled.