14Tam/13Off

Normipäivä Isku Areenalla

Pelsun maanantai alkoi erikoistilanneharjoittelun täyteisellä sessiolla, jossa syötöt eivät kovinkaan hyvin napsahdelleet lapoihin, eivätkä laukaukset maaliin. Kai Suikkanen ärähteli ja kiroili. Kaikki on siis normaalissa päiväjärjestyksessä.

Yhdellä miehellä näytti ylivoima sentään sujuvan kohtalaisesti, ja hän oli Tyler Redenbach. Jos hänestä ei aivan tähtipelaajaa leivotakaan, niin ainakin kanukki tuo joukkueeseen syöttötaitoa ja pelisilmää, kuten tiedossa oli. Kokonaan toinen juttu on sitten tuleeko tehoja, minkä verran niitä tulee ja kykeneekö mies pelaamaan hyvällä tasolla koko loppukevään.

Ylivoimaa yritettiin tällä kertaa runnoa kuntoon seuraavilla viisikoilla:

Jormakka - Redenbach - Pärssinen
Pietilä - Richmond

Sopanen - Männikkö - Tavi
Seikola - Hurri

Kuvan tölkki ei välttämättä liity tapaukseen.

Comments (2) Trackbacks (0)
  1. ”Kuvan tölkki ei välttämättä liity tapaukseen” Mitäs tämä oli,kenties piilomainontaa?


Trackbacks are disabled.