11Tam/13Off

Huumori on paras mielialalääke

Vaikka en voikaan puhua Pelicansin tai SM-liigan suulla, niin pahoittelut niille, jotka eilen maksoivat pääsylipustaan Tappara-otteluun. Sen verran on pakko sympatisoida. Tosin maksoinhan itsekin, joten pahoittelut myös minulle.

Tajusin kupletin juonen vasta ottelun jälkeen, kun tieto Tyler Redenbachin siirrosta tärähti Saapuneet-kansioon. Ymmärsin, että kyseessä onkin tragedian sijaan hienosti naamioitu timokoivusalomainen maalaiskomedia. Varsinaisesta yllätyksestä ei voi puhua, kun kirjoittelin jo syksymmällä 23.11.2012:

"...että vahvistuksen hankintaa pantataan koko työsulun ajan ja työsulun päättyessä muut rahakkaammat ja pudotuspeleihin menossa olevat seurat kaapivat pelaajamarkkinoilta taas kermat kakun päältä pussinokan edestä. Ja sitten Tyler Redenbach tulee Pelicansiin."

Kolme päivää tuota ennen Redenbach oli sattumoisin pelannut tähän asti viimeiseksi jääneen ottelunsa IFK-paidassa Tapparaa vastaan sekä venyttänyt pisteettömien otteluidensa sarjan 11:een. Näin NHL:n työsulun aiheuttama poikkeustila näkyy Pelicansin arjessa; saamme IFK:n hylkymiehen, joka ei ole kahteen kuukauteen pelannut virallista ottelua.

Jos olisin Jope Ruonansuu, kirjoittaisin laulun Tyllerö Reeperbahnista, mutta koska olen vain blogisti, tyydyn nuorekkaaseen hymiöön ":D"

Huumorilla on otettava myös Tappara-pelin tuomarilinja, jossa varmistettiin kolmeen kertaan onko kiekko varmasti maalivahdin hanskassa ja ajettiin varmuuden vuoksi kaksi vierasjoukkueen pelaajaa pihalle viimeisellä vitosella. No, ilmiö on täysin inhimillinen tiistain skandaalin jäljiltä ja loppujen lopuksi SM-liigan tuomarit ovat huonosti johdettuja amatöörejä ammattilaisten keskellä. Ihmisiä myös.

On kuitenkin mainittava, että en voi uskoa Ville Niemisen tilanteen olleen mitään muuta kuin vahinko, jossa "Nemo" odotti tuomarin siirtyvän ensitilassa omalle paikalleen maaliviivan taakse, mutta raitapaidan sivuaskel kesti puoli sekuntia liian kauan ja Nieminen ei enää ehtinyt päättämään kummalta puolelta pitäisi ohi mennä.

Palatakseni kommenttiin pääsylipun hinnasta, en tiedä onko tämän tason maalaiskomediasta aiheellista maksaa. Matsin jälkeen olisi virkistävää pohtia välillä muutakin kuin itse pelin luokatonta tasoa, tuomareista puhumattakaan.

No, olihan Redenbachin hankinta sentään aika hyvin ajoitettu hankinta. Eikä meillä parempiakaan senttereitä taida nyt olla.

PS. "Kauden ulkopuolella Redenbach pelaa golfia ja harrastaa wakesurfingia. Urheilussa  NFL ja NHL ovat suurimmat kiinnostuksen kohteet ja aikaa vie myös Fantasy hockey. Pelimatkoilla Redenbach lukee mieluiten omaelämäkertakirjoja."

Lähteenä www.hifk.fi

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.