15Jou/12Off

Tappeluaiheisen blogin kohuotsikko – katso kohuvideo!

TV-kanavien mielestä ilmeisesti kukaan ei katso televisiota lauantaina iltapäivällä, sellaiselta näyttää tarjonta. Siispä hyppäsin YouTuben välityksellä jääkiekkoväkivallan maailmaan.

"- Mitähän ne nyt meistä opetusministeriössä oikein ajattelee?" "- Emmä tiiä."

Ennen voitokasta KalPa-ottelua olin aikeissa kirjoittaa blogiin otsikolla "Tapelkaa edes". Jos ette mitään muuta saa aikaiseksi, niin järjestäkää edes kunnon joukkotappelu. Sopivasti ajoitettuna kun jääkiekossa sellainen voi kääntää pieleen menossa olevan ottelun parhain päin. Pelicansiltahan löytyisi pikku tansseihin ainakin Ilkka Pikkarainen ja Oskari Korpikari, varmaan myös Marko Pöyhösellä, Danny Richmondilla ja Radek Smolenakilla olisi sen verran annettavaa, ettei ihan nenä poskella tarvitsisi suihkuun luimia. Janne Ritamäelläkin olisi sadan euron tilaisuus tehdä itselleen vähän profiilia ja nimeä tässä liigassa.

Ei muuta kuin hanskat jäähän ja KalPan miehiltä senkka nenästä. Mitään hävittävää Pelicansilla ei ole.

No peli onneksi voitettin ilman nyrkin takomista naamaan. Eikä syyskuun yhdennentoista... ei kun syyskuun ensimmäisen päivän jälkeen tällaista terrorismia voisi SM-liigassa harrastaakaan. Liigan johdolta on varmasti tullut sellainen ukaasi jokaiselle seuralle, että jos vielä tapellaan, niin meidän isi vie teidän isin loppukaudeksi Naantalin muumimaailmaan rauhoittumaan.

Mutta onneksi on Pohjois-Amerikka. Vapaa maa. Alla olevalla videolla viime kauden hopeapelikaani Joonas Järvinen harrastaa väkivaltaa Brandon Bolligin suosiollisella avustuksella. Ison pojan pitää pelata kuin muut isot pojat, muuten maitojuna kutsuu.

Joonas on meiän miehiä.

On kyllä mukavaa, kun tv-ohjaajakin on kärppänä paikalla, selostaja oikein innostuu hehkuttamaan lyönti lyönniltä yleisöstä puhumattakaan. Kukaan ei häpeile, kameroita ei käännetä syrjään. Suomessa Jani Alkion selostuksessa vastaava menisi kutakuinkin: No nyt siellä... vähän... karhunpainia... tästä jaetaan sitten jo isompia jäähyjä... tulkitkoon jokainen... itse mitä tässä tapahtuu.

SM-liiga - draamaa ja rytinää. Hahhah. Marttakerhon saippuaoopperaa ja hyssyttelyn hytinää. Kiitos internetin on sentään mahdollista katsella näitä Joonas Järvisen kaltaisia vastuuttomia sekopäitä, jotka turmelevat Suomen nuorison esimerkillään. Suomen, jossa pakasteet pannaan pieneen pussiin ja kaikki muu mahdollinen kääritään kuplamuoviin.

Sanotaan, että se vahvistaa mikä ei tapa, mutta kun kaiken eristävän kuplan sisällä kasvaa, tulee tosipaikassa aika orpo olo kun kupla puhkeaa.

Pilalla ne on jo valmiiksi. Puhkaiskaa kupla ja antakaa lätkäjätkien tapella.

PS. Tykkäisiköhän tiistaina HPK:sta vaikka O-P Grönholm tai Juha Alen osallistua talkoisiin?

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.