10Elo/12Off

Toisen treeniviikon krouvissa

Pitsiturnaus on läpsytelty, kuntotestit testattu ja Amerikan ihmeet saapuneet. Toipilaita lukuun ottamatta joukkue alkaa olla formussa ja pelaaja riittää harjoituksissa viiteen kentälliseen. Aina mielenkiintoiset pelinumerotkin ovat jo selvillä.

27 Pärssinen - 7 Esposito - 37 Goren
40 Ylönen - 22 Seikola

39 Pöyhönen - 20 Paakkolanvaara - 61 Isomäki
2 Korpikari - 26 Latvala

23 Immonen - 42 O'Marra - 30 J. Kauppila
36 Richmond - 5 Pietilä

24 Tavi - 9 Mustonen - 88 Koivisto
xx S. Kauppila - 43 Jaatinen

38 Myllyniemi
33 Kuusela
(Hovinen)

Muut: Ritamäki, Iivari, Tallberg(?), Pikkarainen, Jormakka, A. Tyrväinen

Uusien pelaajien määrä (tummennetut) on kyllä taas tolkuton. Kokoonpanon yllättävimmät ratkaisut tällä erää ovat Danny Richmondin istuttaminen Pietilän pakkipariksi ja kolmosen sentteritroikka O'Marran johdolla. Antti Ylöselle, Suikkasen luottomiehelle jo Kajaanin ajoilta, tarjotaan isoa näyttöpaikkaa, näinköhän pohjoisen teletappi pystyy saappaat täyttämään. Jarkko Immonen ja Jari Kauppila ovat nykyisistä senttereistä ehkä ne luontevimmat laitahyökkääjät, ja kasassa on kaikkiaan hyvin mielenkiintoinen viisikko.

Ensivaikutelma Richmondista on lupaava. Miehen mitoissa oleva jenkki vaikuttaa erittäin monipuoliselta ja näppärältä paketilta, jolla kaikki tarvittavat perustaidot ovat teknisesti kunnossa. Laukaus lähtee ainakin lyöntimallisena terävästi ja kiekonkäsittely on pehmeää. Vielä näitäkin isompi plussa tuntuu olevan ketterä luistelu, tuoden paikoin mieleen jopa Bobi Koivusen, mikä on puolustajan kohdalla melkoinen ansio. Peleissä tarkasteltaviksi jäävät vielä pelinluku ja fyysinen puoli.

Angelo Espositon kohdalla huhuttiin eilen isommastakin loukkaantumisesta, mutta ankka ammuttiin tänään ilmasta "Espon" vetäessä täysipainoiset aamuharjoitukset pari tuntia sitten. Pelipaikan suhteen Suikkanen on tehnyt jämäkän ratkaisun ja istuttanut kanadalaisen muitta mutkitta ykkösketjun keskelle juuri sille paikalle, jonka tällaisen profiilin ja taustan omaava pelaaja tarvitseekin. Vierellä Lee Goren vaikuttaa jo vähäisenkin jäätuntuman perusteella pelottavan varmalta tapaukselta ja kantaa todetusti ykkösratkaisijan viittaa, ainakin toistaiseksi.

Viime viikolla nimitin nelospakkiparin pientä tappia ex-Peliitta Antti Kauppilaksi, joka on kuitenkin tätä nykyä Allsvenskanissa pelaavan Asplövenin miehiä. Kyseessä on silti Kauppila, nimittäin Kärppä-taustainen 17-vuotias Sebastian Kauppila (177cm, 74kg), joka ansaitseekin tässä vaiheessa pienen esittelyn. Puolessatoista vuodessa aladivareista Pelicansin liigarinkiin on vakuuttavan nopeaa toimintaa. Jalat käyvät pikkumiehellä jokaiseen tarvittavaan suuntaan, mutta muuten kyseessä on vielä puhtaasti projektipelaaja.

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.