1Elo/12Off

Vähän väsyneen Espositon ensitunnelmat

Pelicansin toiseksi uusin pelaajahankinta Angelo Esposito viiletti tänään toista päivää joukkueen matkassa laidoillaan Pärssinen ja Kauppila. Nykäisin miestä hihasta aamuharjoitusten jälkeen.

No, miltäs alku on tuntunut?

- Tulin maanantai-iltana Suomeen ja tämä oli nyt kolmas jääharjoitus joukkueen kanssa. Ensimmäiset treenit olivat rankat, mutta pikkuhiljaa alan tottua ja opin tuntemaan pelikavereita, joten nyt tuntuu jo vähän paremmalta.

Painaako jetlagi vielä?

- Kyllä se painaa. Olin kuullut siitä ja en silti uskonut että se vaikuttaisi, mutta kärsin siitä kyllä vielä jonkun aikaa.

Aiotko pelata perjantaina harjoitusturnauksessa?

- Tarkoitus on joo pelata, odotan sitä jo innolla.

Oliko sopimusta allekirjoittaessa tiedossa millaiseen joukkueeseen olet menossa?

- Tiesin vain, että tämä on hyvä seura ja joukkue, jonne kannattaa mennä. Valmentajat ovat erinomaisia ja pystyvät kehittämään pelaajia urallaan, se oli iso plussa minkä takia tänne tulin.

Tiedätkö mitään suomalaisesta jääkiekosta ja Lahdesta?

- Kävelin kaupungin läpi ja vaikutti kaikin puolin mukavalta. Kuulin etukäteen, että suomalainen jääkiekko muistuttaa eniten pohjoisamerikkalaista ja siinä on paljon vauhtia, joten se on sopiva haaste minulle.

Mitäs odotuksia kaudesta ja mikä pelipaikka sopii parhaiten?

- Olen luonnostani sentteri, joten sillä paikalla haluaisin pelata. Odotan tietysti hyvää kautta, että voin auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon ja päästä keväällä pitkälle.

Pysyykö vanha pelinumerosi ja liittyykö siihen jotain erityistä?

- Olen vain aina käyttänyt numeroa 7. Phil Esposito pelasi sillä, joten niin minäkin ihan pikkupojasta asti ja aion pysyä siinä.

Kiitos haastattelusta.

- Thank you, nice to meet you!

Montrealista saapui kaikin puolin kohteliaan oloinen nuorimies, kuten pohjoisamerikkalaiset yleensä. Harjoitusten perusteella sentteri tiesi heti paikkansa keskikaistalla ja erityisesti pehmeää rystyä kannattaa seurata, siinä on nimittäin laatua keskivertoiseen liigapelaajaan nähden.

- - -

Kävelin muuten minäkin kaupungin ja markkinatorin läpi matkalla hallille. Joku valitti viime viikolla yleisönosastolla miksei nuoriso viihdy torimarkkinoilla. Pienen otannan perusteella valikoimat ovat luokkaa maastohousut, rinkeli ja pärekori, joten ehkäpä sitä syytä ei tarvitse sen kauempaa hakea.

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.