30Hei/12Off

Kuumat uutiset jäisistä harjoituksista

Pelicansin jääharjoitukset avattiin tällä kertaa varsin trooppisissa tunnelmissa lämpötilan huidellessa 26 asteen tuntumassa Isku Areenan ulkopuolella. Jäällä nähtiin pari yllättävääkin nimeä ja saatiin selvyyttä myös uusista pelaajista.

Harjoitukset alkoivat klo 10:00 puolen tunnin maalivahtisessiolla, jossa sopimuskolmikkoa vahvisti Philadelphian varusteisiin sonnustautunut Niko Hovinen ja maalivahtivalmentajan virkaa toimitti toistaiseksi Simo Vehviläinen. Muun joukkueen tullessa jäälle huomio kiinnittyi myös vanhoihin tuttuihin Leksa Komaroviin ja Jari Kauppilaan. Uusista nimihankinnoista mukana olivat Jere Myllyniemen lisäksi Oskari Korpikari, Timo Pärssinen ja Antti Ylönen. Joukkue treenasi 19 kenttäpelaajan voimin kevyen kiekottelun merkeissä täyden tunnin ja pari minuuttia ylikin, kun mediakuution kello oli vielä pimeänä.

Punapaitaisessa vemppaosastossa Pekka Jormakka otti hieman tuntumaa harjoitusten alkupuolella, poistuen sitten suunnitellusti pukukoppiin. Toinen toipilas Ilkka Pikkarainen oli mukana pidempään ja enemmän harjoitteisiin osallistuen. Poissa olleista Vili Sopanen kävi kesällä leikkauksessa ja hänen kohdallaan pelikuntoon pääseminen siirtynee kauden avauksen yli. Myös olkapäänsä loukannut Joonas Hurri on sivussa vielä hyvän tovin.

Ulkomaalaisista Angelo Esposito saapuu Suomeen tänään, loput pohjoisamerikkalaiset loppuviikosta tai ensi viikon alussa. Pitsiturnauksessa näistä on siis mukana korkeintaan Esposito.

Vielä vahvistamattomien ja epävirallisten tietojen mukaan kolme kotimaista pelaajaa on liittymässä joukkueeseen. Viime kaudella JYPissä ja Tapparassa luutinut peruspakki Antti Jaatinen siirtyy Lahteen suoralla sopimuksella täydentämään puolustajarinkiä. Hyökkääjäosastolla kokeilee niin ikään Tapparassa kauden päättänyt HIFK-kasvatti Teemu Tallberg, joka suorittaa varusmiespalvelusta Hennalassa. Skellefteåssa pelanneen Joel Mustosen tilanne on ilmeisesti vielä hieman avoinna. Jari Kauppilan paikallaolosta ei siis kannata vetää pidempiä johtopäätöksiä.

 

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.