5Hei/12Off

Kuuma rauta jäähtyy kesällä?

Jatketaan tiistain tapaan urheilumarkkinoinnin ja yksittäisten kommenttien parissa. Pelicans tarjosi kauden aikana räiskettä ja rätinää koko leukapussin täydeltä, mutta sitten tuli kesä.

Sitä en sano, etteikö jotain pientä juttua voisi tulla kesän aikana, kuten kuulumisten kertomista uusilta miehiltä tai vastaavaa, mutta kyllähän tällä hetkellä on Pelicansista hyvin vaikea mitään uutisoitavan arvoista esiin kaivaa.

Yllä oleva kommentti tuli vastaan nettipöheikössä (© Jari Kuuluvainen). Noin 15 sekunnin aivoriihen jälkeen totesin, että lausunto on täyttä puppua. Uusien pelaajien esittely, kesätreenien sujuminen, valmentajien kuulumiset, toimitusjohtajan terveiset, halliin tulevat uudistukset... Kovin kauaa ei tarvitse miettiä top10-listaa kiinnostavista Pelicans-aiheista kesäkuumallakaan.

Kerran viikossa julkaisemalla niillä kattaisi tämän valtavan tyhjiön toukokuun puolivälistä heinäkuun loppuun.

Koko toukokuun aikana Pelicans uutisoi muutamasta uudesta pelaajasta, kesäkuun aikana julkaistiin koostevideo päättyneestä kaudesta. Etelä-Suomen Sanomilta taas on turha odottaa tikkua ristiin Espanjan jalkapallomaajoukkueen täyttäessä kolumneille varatun palstatilan. Pitsiturnaus on kuukauden päästä ja ainoa mitä Pelicansista tiedetään on Ylä-Kainuu -lehden julkaisema nettiartikkeli Suomussalmen harjoitusleiristä.

Ei tämä kovin kaksiksen Kiekkokaupungin meiningiltä vaikuta. Seuraorganisaation kesäloma on täysin ansaittu, mutta aktiivifanit ja muut sidosryhmät kaipaavat kiekkonälkään pikkupurtavaa ympäri vuoden. Myöskään ihan hirvittäviä panostuksia sen nälän tyydyttämiseen ei tarvita - tähän blogipäivitykseen menee aikaa noin puoli tuntia.

No mitäs ne muut joukkueet sitten tekevät? Bluesilla ei ole kunnon nettisivuja edes pystyssä tällä hetkellä. HIFK:lla on jo selkeästi panostettu haastattelemalla puoli joukkuetta läpi sekä uutisoimalla kausikorttimyynnistä ja tilikauden tuloksesta.

Kelaan aakkosia läpi KalPan kohdalle, kunnes takarivistä huudetaan BINGO! Joku siis vielä väittää, että Pelicansista on hyvin vaikea keksiä mitään uutisoitavaa?

Comments (1) Trackbacks (0)
  1. Ai uutisia vailla, luulen että sopimuspapereissa on jo nimet mutta varmuus tulee kun kesälomat on ohi. Tai sitten jäädään luille. ainakaan rahasta sen ei pitäisi olla kiinni, luulisi että viimekaudesta jäi jotakin kirstun pohjalle.

    Aika paljon voimaa menetettiin. Eli nyt vaan jännitetään että NHL: lakko alkaa ja sittenhän tästä tuleekin varsin mielenkiintoinen sirkus. El ikun muut joukkueet on jotulanneet B-luokan miehiin fyffet niin pelicans on apajilla ja kirstu ei ole tyhjä!

    Eiköhän ole jo opittu että kehäraakkeja ei tarvita liigaan LIIKAA jaa nuoria kehittyviä. jotka eivät maks vielä hirveitä, pelaajilla on kuitenkin tana maksaa seuraavina kausina hieman enemmän kuin edellisillä kausilla.

    Kyllä ne julkaisevat sitten kun on tarvetta!

    Vasenlaita karkaa nyt kesälaitumille ja palaa uusin tuulin 4viikon päästä jos vaikka silloin olisi julkaistu jokin raportti.


Trackbacks are disabled.