13Kes/12Off

HTT:n juhannusjytky

Jännitys tiivistyy, kun lähestytään kesäkuun puoliväliä ja huhumylly Pelicansin ympärillä on hiljenemään päin. Tyyntä myrskyn edellä? Kesäkuun 15. päivähän on, tai on ainakin ollut, yksi takaraja NHL-sopimusten suhteen ja pian sen jälkeen voi tapahtua liikehdintää Euroopan suuntaan. Myös KHL:llä on näppinsä pelissä samoihin aikoihin.

Hevosmiesten Tietotoimiston Lahden aluekonttorin mukaan Pelicansin haavissa on jo vähän isompiakin kaloja, mutta sopimuksia ei ole julkaistu pelaajien odottaessa yhä NHL- ja KHL-ratkaisuja. Kesäkuun viidestoista antanee selvyyttä tilanteeseen ja jos onni on matkassa, niin juhannusjytky jysähtää seuraavalla tiedotustilaisuuden muodossa.

Ottamatta sen kummemmin kantaa skenaarioon, on siinä kuitenkin oma logiikkansa. Pelicansin vetovoima on pelaajamenetyksistä huolimatta tapissaan ja sopimukset on päätetty olla julkaisematta ennen täyttä varmuutta niiden täytäntöönpanosta. Osa tiedotuspolitiikkaa tämäkin. Ennenaikaisella julkistamisella voisi saada pienen piikin kausikorttimyyntiin, mutta myös kitkerämpiä kommentteja pelaajan siirtyessä lopulta aivan toiseen maahan.

Aina luotettavien lähteiden mukaan myös Pelicansin taloudellinen tulos tulee lyömään kaikki ällikällä. Niin sen toki pitääkin: budjetoitu voitto, playoff-tulot ja siirtokorvaukset toteutuivat kaikki lähes optimaalisesti. TPS julkisti tänään 240 000 euron voitollisen tuloksen. Siitä voisi pistää kolme tai neljä kertaa paremmaksi.

Huomenna olisi muuten Jokimaalla ravitkin.

"HTT / Lahti"

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.