14Maa/12Off

Kattava pelianalyysi TPS-ottelusta

Tutkimusaiheena pelikirjasuoritusten onnistumisprosentin korrelaatio sarjasijoitukseen ja nakkien höyrystyminen 60 minuutin paineessa.

En nähnyt peliä. Se siitä analyysistä.

Erään valistuneen arvion mukaan kauden huonoin esitys. Olo alkaa olla kuin Hymyilevällä Buddhalla (blog. huom. Matti Alatalo), kun iltalehtimäisesti ilmaistuna karmaiseva kahden maalin tappio puolimerkityksettömästä vierasottelusta ei aiheuta kunnon vitutusta eikä maan myymistä. Lieköhän masu jo täynnä? No ei varmasti. Kausi alkaa 22. maaliskuuta, johon on yli kaksi viikkoa aikaa.

Hyvissä ajoin otteluun saapuville on luvassa ekstraherkkua, sillä otteluisäntä HK tarjoaa klo 17.00–18.00 välisenä aikana HK:n A-luokan Aito Nakkeja maksutta niin paljon kuin jaksat!

Onnea Turku. Samalla viikolla Juhani Tammisen prinsiipit TUTOn päävalmentajaksi ja ilmainen nakkitarjoilu TPS:n ottelussa. Toiset tekee YouTube-mainoksia ja toiset jakaa nakkeja. Jälkimmäinen houkutti paikalle liki 4000 katsojaa yli keskiarvon, ei hassumpaa. TUTOssa ainakin tiedetään mitä Kiekkoleijona #79 tuo tullessaan, ja se vaihde on täysillä ylöspäin 60 minuutin paineella. Siinä höyrystyy kyllä nakki kuin nakki, mutta ensin pitäisi päästä liigaan nakkikattilasta, eli Kanada-maljasta, kilpailemaan. Kolmen tonnin kapasiteetilla Kupittaan halli on vielä aika pieni mökki niihin bileisiin. Positiivisinta asiassa lienee, että Tamin TUTO ei varmasti alennu farmipelaajien kierrätyskeskukseksi.

Miksei runkosarjan voitto kelpaa, kyseli joku. Se nyt on päivänselvää, että Kai Suikkanen puhui vain lämpimikseen ensin kympin sakista ja sitten kuuden joukosta. Pelicans-hypeä ja paineistusta on ympärillä muutenkin aivan tarpeeksi ilman voittajakandidaatiksi julistautumista. No, eipä tarvitse runkosarjan voitosta enää puhuakaan. KalPa leipoi muun muassa omia ennakkospekulaatioitani (11. sija) paljaalla nyrkillä päihin kuin kaukaloväkivaltaa harrastava poliisi. Käsittämättömän kova suoritus tulokasvalmentaja Tuomas Tuokkolan johdolla, joka on muuten neljä vuotta nuorempi kuin Jan Latvala.

Viikon vitsinä menköön nyt se, että Ilves otti Seppo Hiitelän hahmossa valmentajakseen viimeisimmän mestarivalmentajansa, mutta Ilves-fanit voivat huojentua siitä tiedosta, että sitä edellinen mestarivalmentaja on jo kuollut.

Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.